Garantisi dolmuş sesli ve görüntülü konuşma sistemlerinizin her türlü tamiratı yapılır.
20 Dakikada Sesli Diafonlarınızı görüntülüye çevirelim.
Daire başi 450 tlden başlayan fiyatlarla sesli diafonlarınızı görüntülüye çevirelim ve 3 yıl audio servis garantisiyle
Malatya Audio Teknik Servisi Bina iletişim sistemleri konusunda lider firma olan Audio markalı ürünler için yetkili servis hizmeti vermekteyiz. Görüntülü ve görüntüsüz diyafonlar, telefonlar, zil panelleri, villa kitler servis hizmeti verdiğimiz Audio ürünleri arasında bulunmaktadır. Audio elektronik ürünleri 2 yıllık Audio garantisi dâhilindedir. Bu süre içerisinde garanti şartlarını taşıyan ürünlere verilen tüm servis hizmetleri ve yedek parçası için hiçbir ücret talep edilmez. Binanızda kullanılan kablo Audio’nun orijinal kablosu ise sistemle daha uyumlu çalışacağından 2 yıllık garanti süresine 6 ay ek garanti süresi eklenir. Garanti süreniz 2,5 yıl olur. Servis hizmeti verilen üründe harcanan parça ve işçilik için 1 yıl garanti verilir. Türkiye’de ilk ve tek olarak bina iletişim sistemi üreten Audio’un yetkili servisi olarak, tüketicinin ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, tamir, montaj, bakım sürecinin istenen kalitede olmasını sağlamak ve bunu muhafaza etmek öncelikli görevimizdir. Malatya ilinde Audio markalı ürünler için yetkili servis hizmeti almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
nice otomatik kapı
Akıllı kilit şifreli kilit kartlı kilit manyetik kilit parmak izli kilit satışlarımız başlamıştır. Montaj satış servis hizmeti vermekteyiz.

 
 
  Next Ye 2000 SUPER HDMI CX | Mutlu Elektrik Malatya Audio Görüntülü Diafon Akıllı Ev Sistemleri Şifreli Kilit
Next Ye 2000 SUPER HDMI CX
Ürün Adı : Next Ye 2000 SUPER HDMI CX
Fiyat :   235TL
   
   
   
   
  • 2000 senesinden beri uydu dünyasının en beğenilen ve hala aynı model ismiyle satılan uydu alıcısı serisi
  • YE-2000 SUPER EKLENEN HDMI çıkışlı 2 yeni modelle 2011 senesindede krallığını sürdürmeye kararlı..
  • YE-2000 FTA ve 2000 super CX NET modelleri HDMI ilavesiyle zaten beğenilen kullanım özelliklerinden birşey kaybetmeden DAHA hızlı ve daha kolay kullanım özellikleriyle satışa sunuluyor..YE-2000 SUPER FTA
  • Normal 2000 fta dan farklı olarak LCD tv lerle UYUM için HDMI çıkışıyla donatılmış,ve OPTİK ses çıkışı ilavesiyle ses kalitesinide arttırmış..5000 kanal olarak sunulan FTA modelde UYDUDAN güncelleme hizmeti de sunuluyor..2000 Serisi Sevenler bilhassa YE-2000 CX SUPER HDMI modelinden vazgeçemeyecekler..her 2 modeldede kumanda yenilenmiş ve daha ergonomik hale gelmiş..Seriye yazılımla eklenen birçok özellik yüzünden aynı tuş 3-4 işlem görür hale geldiğinden yeni kumanda kullanıcıları sevindirecek ayrıca kumanda komut açısı ve komuta uzaklığıda düzenlenmiş ve çok daha hassas hale gelmiş.,EN çok kullanılan ses ve kanal değiştirme tuşları FOSFORLU dizayn edildiğinden KULLANIMI çok zevkli hale gelmiş…loş ışıkta bile tuşları bulmak çok kolay..
  • Cx MODEL 10.000 KANAL kapasitesinde,her 2 modeldede ana işlemci conaxent ve tuner sharp,her uyduda net ve sorunsuz alım sağlanmış,CX modeldede uydudan güncelleme ve HDMI standart…2 modeldede HDMI ilavesiyle RF modulator iptal edilmiş, scart çıkışlar ve RCA çıkışlar mevcut..Kasa tasarımı çok şık ve boyutları daha ideal hale getirilmiş..Pİyano siyahı panel ve metalik ön panel tuşları ile estetik olarakta hoş bir cihaz çıkmış..Kullanımı ve kumanda tuşları klasik 2000 kullanıcılarına tamamen aynı gelecek..2000 fta menüleri mavi çerçevelerle yenilenmiş ve görsel olarakta basit ama etkili OSD budur denecek bir tasarım ortaya çıkmış…menülerde herşey yerli yerinde..Kurmak,Kullanmak,ayarlamak hızlı,pratik ve basit..
  • 2 yeni modelin uydu tarama ve bilhassa kanal değiştirme hızları control edildiğinde ise hayret edilecek sonuçlar ortaya çıkıyor..SON derec basit internet bağlantısı ve server ayarlarıyla bağlantı yapıldığında CC cam ve new camd kullanımında FTA dan daha hızlı kanal değişimleri gözlemlendi..CC cam bölümüne yapılan özel yazılım ekiyle ilk kanal seçildikten sonra paketteki diğer kanallar şimşek hızıyla değişiyor..Yüzlerce kanal değişimi ve bağlantı kesintisi denemelerinde cihaz hiç kilitlenmedi..ve aynı hızda çalıştı…Ayrıca paylaşım bölümünde Normal uydu alıcılarında pek görmediğimiz Kapalı paylaşım sistemi bulunmakta,Server gerekmeden aynı cihaz kullanıcıları birbirleri arasında paylaşım yapabiliyor,Örn yasal bir kart takılı cihaz server olarak atanıp diğer 8 kullanıcı direct cihaza bağlanabiliyor…3 kişiye kadar kendi aralarında birbirlerinin kartlarınıda paylaşabiliyorlar
  • Ev kullanıcıları için Türksat ve hotbird uydularına yeni gelen kanalları kolayca taratıp Kanal listesine eklemek amacıyla geliştirilen express kanal ekleme menüsü bu sorunada kesin çözüm sunuyor..
  • Sonuçta SD yayınlar için Türkiye’ de paylaşımlı cihazlar ARASINA GERÇEKETN KALİTELİ bir model eklendi diyebiliriz….linux tabanlı cihazların kilitlenme ,ayar zorlukları ve kanal listeleme ve düzenleme zorluklarını sevmeyen kullanıcılara tüm uydu alıcısı ÖZELLİKLERİ korunarak CC CAMDA VE NEW CAMDA sorunsuz çalışan bir SUPER uydu alıcısı eklendi…şiddetle öneririz…
 
Copyright © 2012 Mutlu Elektrik
Ana Sayfa | Şirket Profili | Ürünlerimiz | İletişim